Please select a page template in page properties.

Vaš ulazak u svijet grijanja. S našim servisom.

Pouzdani poticaji. Za Vaš projekt.

U mnogim zemljama postoje financijski poticaji za one koji moderniziraju postojeći sustav grijanja ili nabavljaju novi sustav koji koristi Obnovljive Izvore Energije. Saznajte s kojim poticajima možete računati. Aktualni program Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost subvencionira energetski štedljiva grijanja u novogradnji, kao i u postojećim objektima. Iskoristite svoje pravo na poticaj: individualne savjete možete dobiti od svoje specijalizirane tvrtke za grijanje.

Vaša investicija. Naša podrška.

Bilo da se radi o modernizaciji ili nabavi novog sustava grijanja – pomažemo Vašem serviseru grijanja pri odabiru idealnog rješenja te nudimo odgovarajuće proizvode i sustave za sve potrebe.

Sasvim jednostavna ušteda energije. Uz nekoliko savjeta.

Prilagodba sobne temperature

Grijanje - da. Ali ne više nego je to potrebno. 1 °C niža sobna temperatura štedi do 6 % troškova energije i grijanja.

Pravilno provjetravanje

Jedan od klasičnih savjeta za uštedu energije kada je u pitanju grijanje. Važno: Kada prozračujete, isključite termostat.

Modernizacija

Troškovi grijanja još uvijek su previsoki? Moderan kondenzacijski uređaj štedi do 30 % troškova energije za grijanje prostora i zagrijavanje vode.

Informativni materijal. Besplatno preuzmite ili naručite.

Potrebne su Vam informacije o učinkovitim sustavima grijanja i solarnim sustavima, kao i dizalicama topline tvrtke Weishaupt ili našim servisima? Odaberite proizvod i besplatno preuzmite informativni materijal ili naručite dokumentaciju na svoju kućnu adresu.

Vaša pitanja.Naši odgovori u vezi sa servisom.

Koliko često treba servisirati sustav grijanja?

Svaki vlasnik ima obvezu provođenja redovitog i stručnog pregleda, rukovanja i održavanja sustava grijanja. Međutim, rukovanje, održavanje i pregled ne može izvoditi sam vlasnik, već je to u opsegu zadataka specijalizirane tvrtke za grijanje. Ovu okolnost vlasnici mogu dodatno uvrstiti u ugovor o održavanju. On u pravilu uključuje godišnju kontrolu sustava grijanja, kao i sve potrebne mjere, primjerice čišćenje ili popravak.

Specijalizirane tvrtke za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Specijalizirane tvrtke za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Podružnice za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Molimo odaberite mjesto.

Koristi moju lokaciju
Back
Rezultati pretraživanja Rezultat pretraživanja Nema rezultata
Rezultati se učitavaju

Pronađite svoju nadležnu podružnicu:

Up