Please select a page template in page properties.

Modernizacija grijanja. Štedi energiju i smanjuje emisije.

Staro grijanje. Velika potrošnja.

Ako Vaše grijanje radi neprestano već više od 20 godina Vaši režijski troškovi obično su vrlo visoki. Nemojte više bacati novac na održavanje svog sustava grijanja. Radije odmah investirajte u novo grijanje. Moderni sustavi grijanja su visokoučinkoviti i imaju niske vrijednosti emisija. To je dobro ne samo za kućni budžet, već također i za okoliš. Krajnje je vrijeme za modernizaciju. Sve što morate znati, pronaći ćete ovdje.

Modernizacija grijanja. Iz dobrih razloga.

U prilog modernizaciji grijanja ne govore samo starost i učinkovitost uređaja, već također i aspekti kao što su sigurnost, komfor i zaštita okoliša:

Potencijal uštede energije iznosi i do 30 % pa stoga možemo očekivati i značajno smanjenje troškova grijanja

Nova regulacijska tehnika sprječava nepotrebno visoku temperaturu polaznog voda

Moderni kotlovi su bolje izolirani, stoga bolje čuvaju toplinu i smanjuju potrošnju goriva

 

Solarni kolektori mogu pokriti potrebe za toplom vodom ljeti. Grijanje može ostati isključeno.

Dodatno se koristi toplina plinova izgaranja, što osigurava visok stupanj iskorištenja i smanjenje emisija

Povećanje komfora zahvaljujući manjoj buci, jednostavnom upravljanju i rukovanju putem aplikacije i weba

Potpora grijanju. Solarna dopuna.

Moderna plinska i uljna kondenzacijska tehnika vrlo je učinkovita i može se savršeno kombinirati s obnovljivom solarnom tehnikom. To je razumno rješenje i u ekonomskom i u ekološkom pogledu. Besplatna energija Sunca potpora je i grijanju i zagrijavanju potrošne vode. Kombinacija sa solarnim kolektorima vrijedna je razmatranja upravo kod modernizacije grijanja.

Dodatno korištenje snage Sunca u velikoj mjeri smanjuje troškove grijanja, budući da ima dana kada se uopće ne mora koristiti Kondenzacijski sustav . Ostali popratni učinci: aktivan doprinos zaštiti klime i manja ovisnost o dobavljačima Goriva .

Modernizacija. U četiri koraka.

Modernizacija Vašeg sustava grijanja se isplati. Prije svega u pogledu omjera uloženog i dobivenog. Uz kombinaciju stručnog savjetovanja i planiranja Vašeg grijanja i Weishaupt sustava grijanja i solarnih sustava brzo ste i najbolje opremljeni za budućnost.

Korak 1: Stupite u kontakt sa svojim servisom za grijanje

Prvi korak u modernizaciji grijanja: Osobno se posavjetujte sa stručnjakom. Uz pomoć naše tražilice specijaliziranih tvrtki pronaći ćete svog kompetentnog Weishaupt stručnog partnera u svojoj blizini.

Korak 2: Odaberite svoj sustav grijanja

Zajedno sa svojim stručnjakom za Weishaupt proizvode, nakon objašnjenja potencijala za uštedu energije, odaberite energent koji je za Vas odgovarajući (plin, ulje, solarna energija ili energija iz okoliša) i odgovarajući sustav grijanja (Kondenzacijska tehnika, Solarna termija ili dizalica topline) za svoju nekretninu.

Korak 3: Iskoristite poticajna sredstva na koja imate pravo

Prije dodjele narudžbe često je moguće zatražiti poticajna sredstva na razini regije, pokrajine i države - u obliku novčanih potpora ili povoljnih kredita. Naša baza podataka o poticajnim sredstvima pomoći će Vam u izboru.

Korak 4: Dodjela narudžbe

Nakon odobrenja poticajnih sredstava od strane nadležne službe, više ništa ne stoji na putu modernizaciji. Sada samo trebate dodijeliti narudžbu specijaliziranoj tvrtki za grijanje i ona može započeti s modernizacijom Vašeg sustava grijanja.

Vaša pitanja.Naši odgovori za izvoditelje modernizacije.

Postoji li financijski poticaj za modernizaciju mog sustava grijanja?

Zakonodavstvo je postupno stvorilo preduvjete za povećanje energetske učinkovitosti i održivosti u hrvatskim kućanstvima. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) središnje je mjesto prikupljanja i ulaganja izvanproračunskih sredstava u programe i projekte zaštite okoliša i prirode, energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije. Djelatnost Fonda obuhvaća poslove u svezi s financiranjem pripreme, provedbe i razvoja programa i projekata i sličnih aktivnosti u području očuvanja, održivog korištenja, zaštite i unapređivanja okoliša i u području energetske učinkovitosti i korištenju obnovljivih izvora energije.

Ove regulative potiču prelazak na tehniku grijanja budućnosti. Za savršeno planiranje renoviranja Vašeg sustava grijanja najbolje je obratiti se specijaliziranoj tvrtki za grijanje. Svojim znanjem, praktičnim savjetima za planiranje i prilagođenim rješenjima pomoći će Vam u ispunjavanju svih zakonskih zahtjeva te ćete optimalno profitirati od postojećih mogućnosti poticaja. Zatražite savjet.

Kada je vrijeme za modernizaciju mog sustava grijanja?

Kotao  za grijanje, izuzev kotlova s niskom temperaturom i kondenzacijskih kotlova, u pravilu je potrebno zamijeniti nakon 30 godina rada. Za više informacije obratite se Vašem ovlaštenom instalateru.

Specijalizirane tvrtke za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Specijalizirane tvrtke za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Podružnice za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Molimo odaberite mjesto.

Koristi moju lokaciju
Back
Rezultati pretraživanja Rezultat pretraživanja Nema rezultata
Rezultati se učitavaju

Pronađite svoju nadležnu podružnicu:

Up