Please select a page template in page properties.

Decentralizirano zagrijavanje pitke vode - higijenski i pouzdano. Za svaki stan.

Weishaupt Stambene stanice

Stambena stanica WHI apartment kombinira prijenos topline za podno grijanje i/ili radijatorsko grijanje uz zagrijavanje potrošne vode i mogućnost evidentiranja energije (mogućnost ugradnje kalorimetra). Rješenje je to za svaki pojedini stan u jednoj kompaktnoj jedinici koja je veličine razdjelnog ormara, a dolazi sa svim gotovim elementima koji omogućuju laku i brzu montažu.

Rješenje sustava
Sve u jednom

Elektronički regulirana stanica za stan WHI apartment objedinjuje funkcije prijenosa topline, zagrijavanja potrošne vode i evidencije energije u jednoj jedinici spremnoj za instaliranje.

Zagrijavanje vode

Voda se zagrijava u protočnom principu, i to samo kada je uistinu potrebna topla voda. Zagrijavanje vode uvijek ima prednost nad radom grijanja.

Prednosti uređaja
Higijena pitke vode

Nije potrebna pohrana potrošne tople vode. Time se znatno smanjuju troškovi higijene vode.

Hidrauličko usklađenje

Zahvaljujući multifunkcionalnom regulacijskom ventilu s integriranim regulatorom diferencijskog tlaka, sve stanice za stan su hidraulički usklađene.

Elektronička regulacija
Prednosti elektronički regulirane stanice za stan

Elektronički regulirane stanice za stan predstavljaju najučinkovitiju generaciju stambenih stanica. Mikroprocesorsko upravljanje omogućuje brzo i precizno zagrijavanje potrošne vode i održavanje konstantne temperature (neovisno o temperaturi vode za grijanje i uvjetima tlaka). Weishaupt stambene stanice odlikuju se minimalnim gubicima tlaka (jer nema ventila s hidrauličkom regulacijom). One su izvedene modularno i kompaktnog su oblika. Široki spektar Weishaupt pribora je na raspolaganju za konfiguriranje i proširenje svih mogućih varijanti.

Informativni materijal. Detaljno, opširno, zanimljivo.

Informationsmaterial Magazin

Specijalizirane tvrtke za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Specijalizirane tvrtke za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Podružnice za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Molimo odaberite mjesto.

Koristi moju lokaciju
Back
Rezultati pretraživanja Rezultat pretraživanja Nema rezultata
Rezultati se učitavaju

Pronađite svoju nadležnu podružnicu:

Up