Please select a page template in page properties.

German Design Award 2018: Weishaupt plinski kondenzacijski uređaj dobiva odlikovanje

Nagrada German Design Award „Savjeta za oblikovanje“ ubraja se u najpriznatije nagrade za dizajn. Na dodjeli nagrada German Design Award 2018 postignut je rekordan broj s više od 5.000 sudionika iz 56 zemalja na području proizvodnog i komunikacijskog dizajna.

Plinski kondenzacijski uređaj Weishaupt Thermo Condens WTC-GW B odlikovan je kao pobjednik u kategoriji Excellent Product Design/Energy. Obrazloženje žirija: „Kod nove koncepcije kondenzacijskog uređaja Weishaupt Thermo Condens WTC-GW B oblikovanje je dosljedno usmjeravano ka postizanju samostalnog i minimalističkog izgleda. Ovaj dizajn vizualizira kvalitetnu i modernu tehniku te naglašava filozofiju Weishaupt proizvoda. Sve funkcije rukovanja praktično su smještene iza aluminijskog poklopca. Stanje sustava kondenzacijskog uređaja prikazuje se svijetlećom trakom u boji.“

Ovo visoko odlikovanje još je jedno u nizu mnogih nacionalnih i međunarodnih nagrada koje je gornjošvapski proizvođač tehnike grijanja Weishaupt od 1960-ih godina primio za svoj istaknuti dizajn proizvoda.

Up