Please select a page template in page properties.

Zrak/voda monoblok dizalice topline Aeroblock® s prirodnim rashladnim sredstvom R290 (propan)

S Aeroblock® WAB 8 i 11 (modulirajuće izvedbe do 8 ili 11 kW), Weishaupt predstavlja novu generaciju monoblok dizalica topline.

Prirodno rashladno sredstvo R290 (propan) puni se u hermetički zatvoren rashladni krug.

Obloga s akustičnim izolacijom u kombinaciji s optimiziranim aluminijskim lamelama i inovativnom tehnologijom ventilatora osigurava vrlo tih rad. To znači da se Aeroblock® može koristiti i u gusto naseljenim područjima.

Sa inovativnim rashladnim krugom omogućen je rad dizalice topline bez dodatnog grijača pri minimalnoj temperaturi od -22 °C i temperaturi polaznog voda do 70 °C.

Srce sustava je BlueFin isparivač s posebno velikom površinom za primanje energije okoliša od 24 m² (8 kW) ili 35 m² (11 kW) i elektronskim ekspanzijskim ventilom s brzim pokretanjem za grijanje, hlađenje i odmrzavanje.

Inovativni "Low Sound" spiralni kompresor s brzom inverterskom tehnologijom omogućuje vrlo gladak rad uz brzo postizanje specificiranih zadanih vrijednosti i dugovječnost. Kompletan sustav odzrake i odvajanja nečistoća zaokružuje visoku razinu standardne opreme.

U kombinaciji s kombiniranim spremnikom WKS LE #4 s integriranim upravljanjem, instalacija sustava je izuzetno jednostavna.

Up