Please select a page template in page properties.

Split dizalica topline WWP LS Kompakt

Nove Weishaupt kompaktne split dizalice topline WWP LS K dolaze u dvije veličine snage - 8 kW, odnosno 10 kW. Novo razvijena unutarnja jedinica s integriranim komfornim spremnikom zapremine 165 litara i svim potrebnim hidrauličkim komponentama zahtijeva malo prostora te je jednostavna za unošenje i montažu.

Posebna prednost je potpuna odvojivost hidrauličke jedinice i spremnika, tako da ih je moguće bez problema unijeti, čak i u teško pristupačne prostore.
Uređaji se također odlikuju velikom snagom. K tomu su još i tihi te, zahvaljujući intuitivnoj regulaciji, jednostavni za rukovanje. Također je i tiho i dinamičko hlađenje dostupno već u visokokvalitetnoj serijskoj opremi. Uz pomoć nove Weishaupt aplikacije, pametni telefon ili tabletno računalo mogu po želji postati standardni element za rukovanje sustavom grijanja.

Elektronički BiFlow ekspanzijski ventil
Elektronički BiFlow ekspanzijski ventil s 490 stupnjeva i elektroničkim brzim zaletom (≈2 min.) dodatno osigurava veću učinkovitost. Samo je jedan ventil za grijanje, hlađenje ili odmrzavanje.

BlueFin isparivač
Vanjska jedinica ima isparivač s posebnim BlueFin premazom. On osigurava veću zaštitu od korozije i manje prianjanje nečistoće. Odmrzavanje je bolje zahvaljujući bisernom efektu. Funkcija odmrzavanja ima sposobnost automatskog učenja.

Kompresor s dvostrukim rotacijskim klipom
Kompresor s dvostrukim rotacijskim klipom s brzim inverterom osigurava vrlo tih rad, brzo postizanje zadanih vrijednosti te dugovječnost. Ima visokokvalitetnu toplinsku izolaciju sa zaštitom od buke te je uskladišten s odvajanjem zvuka.

Visokoučinkoviti ventilator
Energetski štedljivi motor ventilatora bez četkica osigurava visoku učinkovitost i dugovječnost. Oblik lopatica je aerodinamički optimiziran za velike količine zraka.

Noćni režim rada
Specijalnim noćnim radom prigušuje se broj okretaja u vremenskom razdoblju koje se može slobodno definirati (npr. vrijeme noćnog odmora) te je split dizalica topline tada još tiša. To ne utječe negativno na osnovnu opskrbu toplinom.

Posuda za kondenzat bez električnog grijanja
Odvođenje kondenzata kroz točno pozicionirane otvore jamči sigurnost u radu do -20 °C. Električno grijanje i s njime povezana potrošnja električne energije izostaju.

Hidraulička jedinica - komponente sustava vode za grijanje
U hidrauličkoj jedinici (unutarnja jedinica) u serijskoj su izvedbi integrirani: kondenzator s difuzijski nepropusnom toplinskom izolacijom, ekspanzijska posuda, sigurnosni komplet sa sustavom odzračivanja, sustav odvajanja mulja, visokoučinkovita cirkulacijska crpka (energetski razred A) za grijanje i toplu vodu s nepropusnim troputim ventilom.

Hidraulička jedinica - električne komponente sustava
Kod električnih komponenti u hidrauličkoj jedinici su ugrađeni: drugi generator topline za grijanje i toplu vodu, senzor volumnog protoka, senzori polaznog i povratnog voda, LED indikacijske diode, kao i uređaj sustava za rukovanje visokokvalitetnim zaslonom u boji.

Komfor intuitivne regulacije
Novi uređaj za rukovanje sa zaslonom u boji slijedi dokazano Weishaupt načelo „pritisni-okreni“. Rukovanje je znatno pojednostavljeno i skraćeno zahvaljujući asistentu za puštanje u rad. Vrijednosti postavki se pozivaju u obliku tekstualnog prikaza.

Komforno rukovanje putem aplikacije ili internetskog preglednika
Zahvaljujući novoj Weishaupt aplikaciji i Weishaupt portalu za upravljanje energijom, nova kompaktna split dizalica topline može preko interneta jednostavno i sigurno komunicirati s računalom, pametnim telefonom ili tabletnim računalom. Rukovanje je također moguće i putem opcionalnog sobnog uređaja.

Hlađenje u serijskoj izvedbi
Već u visokokvalitetnoj serijskoj opremi moguće je i tiho i dinamičko hlađenje.

Fleksibilne mogućnosti priključenja
Grijanje, pitka voda i cirkulacija mogu se po izboru priključiti s lijeve strane, s desne strane ili odozgo.

Tehnika spremnika WAS 165 Eco
Spremnik pitke vode WAS Eco zapremine 165 litara ima učinkoviti spiralni izmjenjivač topline površine 1,7 m2. Nova kompozitna toplinska izolacija s vakuumskim izolacijskim panelom (VIP) osigurava minimalne gubitke pripravnosti.

Up