Please select a page template in page properties.

Split dizalica topline WWP LS (do 16 kW)

Nova Weishaupt split dizalica topline WWP LS dolazi u četiri veličine snage - od 8 do 16 kW. Uređaji se odlikuju svojom visokom učinkovitošću s koeficijentom učinkovitosti COP do 3,8 (kod A2/W35 prema normi EN 14511). Dodatno su ovi uređaji još tiši te su, zahvaljujući intuitivnoj regulaciji, još jednostavniji za rukovanje.

Elektronički BiFlow ekspanzijski ventil
Elektronički BiFlow ekspanzijski ventil s 490 stupnjeva i elektroničkim brzim zaletom (≈2 min.) dodatno osigurava veću učinkovitost. Samo je jedan ventil za grijanje, hlađenje ili odmrzavanje.

BlueFin isparivač
Vanjska jedinica ima isparivač s posebnim BlueFin premazom. On osigurava veću zaštitu od korozije i manje prianjanje nečistoće. Bolje odmrzavanje postiže se bisernim efektom. Funkcija odmrzavanja ima sposobnost automatskog učenja.

Kompresor s dvostrukim rotacijskim klipom
Kompresor s dvostrukim rotacijskim klipom s brzim inverterom osigurava vrlo tih rad, brzo postizanje zadanih vrijednosti, kao i dugovječnost. Kompresor ima visokokvalitetnu toplinsku izolaciju sa zaštitom od buke te je zvučno izoliran.

Visokoučinkoviti ventilator
Energetski štedljivi motor ventilatora bez četkica osigurava visoku učinkovitost i dugovječnost. Oblik lopatica je aerodinamički optimiziran za velike količine zraka.

Silent Mode
Putem posebnog načina rada Silent Mode prigušuje se broj okretaja u slobodno definiranom vremenskom razdoblju (npr. vrijeme noćnog odmora) te je split dizalica topline stoga još tiša. To ne utječe negativno na osnovnu opskrbu toplinom.

Posuda za kondenzat bez električnog grijanja
Odvodnja kondenzata kroz točno pozicionirane otvore jamči sigurnost u radu do -20 °C. Električno grijanje i s time povezana potrošnja električne energije izostaju.

Hidraulička jedinica - komponente sustava vode za grijanje
U hidrauličkoj jedinici (unutarnja jedinica) serijski su integrirani: kondenzator s difuzijski nepropusnom toplinskom izolacijom, ekspanzijska posuda, sigurnosni komplet sa sustavom odzračivanja, sustav odvajanja mulja, visokoučinkovita cirkulacijska crpka (energetski razred A) za grijanje i toplu vodu s nepropusnim troputim ventilom.

Hidraulička jedinica - elektroničke komponente sustava
Od električnih komponenti u hidrauličkoj jedinici su ugrađeni: drugi generator topline za grijanje i toplu vodu, senzor volumnog protoka, senzori polaznog i povratnog voda, LED indikatori funkcije, kao i uređaj sustava za rukovanje s visokokvalitetnim zaslonom u boji.

Komfor intuitivne regulacije
Novi uređaj za rukovanje sa zaslonom u boji slijedi dokazano Weishaupt načelo „pritisni-okreni“. Rukovanje je znatno pojednostavljeno i skraćeno zahvaljujući asistentu za puštanje u rad. Vrijednosti postavki se pozivaju putem tekstualnih dojava.

Hlađenje u serijskoj izvedbi
Već u kvalitetnoj serijskoj opremi moguće je i tiho i dinamičko hlađenje.

Up