Please select a page template in page properties.

Nova Weishaupt podružnica u Neussu

Max Weishaupt GmbH, jedan od vodećih proizvođača tehnike grijanja u svijetu, od 1965. godine ima vlastitu podružnicu u Neussu. Oko 50 zaposlenika nadležno je za prodaju, ponude i narudžbe, kao i za tehničko savjetovanje, servis i usluge održavanja.

Max Weishaupt GmbH, jedan od vodećih proizvođača tehnike grijanja u svijetu, od 1965. godine ima vlastitu podružnicu u Neussu. Oko 50 zaposlenika nadležno je za prodaju, ponude i narudžbe, kao i za tehničko savjetovanje, servis i usluge održavanja.

Gravitirajuće područje na lijevoj strani rijeke Rajne obuhvaća cijelu Donju Rajnu od grada Kleve na sjeveru do općine Selfkant na jugu.
S desne strane Rajne pokriveni su gradovi Düsseldorf, Wuppertal, Solingen i Remscheid - zajedno sa svojom bližom okolicom.

Zbog znatno proširene palete proizvoda i pozitivnog razvoja, Weishaupt podružnica u Neussu sada treba proširenje objekta, koje bi zadovoljilo povećane zahtjeve. Nova zgrada podružnice izgrađena je u sjevernom dijelu grada Neussa, izravno na cesti A52 u blizini Büdericha. Nova je podružnica otvorena krajem lipnja, a nazočno je bilo više od 200 gostiju iz kruga kupaca i iz Weishaupt organizacije.

Veliki objekt ima skladište površine 900 m2 za brzu isporuku kupcima, kao i 1.200 m2 uredske površine. U sklopu objekta nalazi se veliki edukacijski centar (250 m2) za teoretsku obuku i praktične vježbe specijaliziranih obrtnika i servisnih tehničara. Praktično školovanje kompletno je opremljeno proizvodima koji su u funkciji. To su podni i zidni plinski i uljni kondenzacijski sustavi od 2 do 45 kW, geotermalne dizalice topline i dizalice topline zrak/voda između 7 i 11 kW, spremnici energije i kombi spremnici, kao i tri ispitna kotla s plamenom cijevi snage 70 do 600 kW za edukacije na području plamenika.

Novi objekt se grije/hladi putem reverzibilne dizalice topline tlo/voda snage 70 kW, kao i plinskim kondenzacijskim kotlom snage 90 kW. Kompletnu kućnu tehniku regulira i upravlja upravljačka tehnika zgrade Weishauptove kćerinske tvrtke Neuberger. Ispitivanje i analizu tla, kao i geotermalna bušenja preuzela je tvrtka BauGrund Süd, koja je također tvrtka iz Weishaupt grupe.

S novom zgradom podružnice u Neussu tvrtka Weishaupt ponovno dokazuje svoj intenzivni rad na približavanju kupcima, jačanju ponude na području edukacije kupaca te svoju tehničku i prodajnu kompetenciju.

Nove podružnice s ovakvom opremom tvrtka Weishaupt već je izgradila u Hamburgu, Dortmundu, Frankfurtu i Berlinu.

Up