kroatien hr Poslovanje Osnovno načelo

Osnovno načelo

Ime Weishaupt jamči pouzdanost, visoku kvalitetu i najbolji servis. Kao srednje poduzeće u privatnom vlasništvu, dovoljno smo veliki, da budemo uspješni u svijetu s našom energetskom tehnologijom. Također smo dovoljno mali da djelujemo samostalno, odgovorno, prilagodljivo i dosljedno.

Kao obiteljsko poduzeće ne vidimo se odgovornima samo za naše proizvode, nego i za naše zaposlenike. To povjerenje u odgovornost  nam se vraća u obliku samo odgovornosti, vjernosti i radnoj kulturi. Mnogi zaposlenici rade kod Weishaupta 25, 40 ili skoro 50 godina, što sigurno govori više od sjajnih blještavih prospekata. Dobra klima na poslu, zadovoljstvo i pouzdanost čine osnovu za zadovoljstvo naših kupaca svuda u svijetu.

Pouzdanost u istraživanju, proizvodnji i servisu.

Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt

"Kod nas se precizno planira, uredno proizvodi i ispravno računa.
To je pouzdanost u svakom pogledu, iza toga stojim svojim imenom."

(Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt)

Pouzdano istraživanje

U Weishaupt istraživačkom i razvojnom centru razvija danas oko 100 visoko specijaliziranih tehničara, konstruktora i inženjera tehničke proizvode do faze serijske izrade.  Ovdje je postavljen kamen temeljac pouzdane Weishaupt tehnike.

Pouzdana proizvodnja

Najveća kvaliteta i preciznost je naš zahtjev. Znanje  naših kvalificiranih djelatnika je u svakom proizvodu, što je preduvjet uspješnog razvoja poduzeća. U Weishaupt ulaze samo stvarno, na tržištu dokazani, sklopovi i dijelovi pribora da bi kod korisnika pouzdano obavljali svoju namjenu.

Pouzdan servis

Za nas u Weishauptu je dobar servis važan dio naše bogate i opsežne ponude. Kompetentne stručne snage su ovdje za naše korisnike, uvijek kad je potrebno – 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu. Redovitim školovanjem naših stručnih partnera, servisnih tehničara i djelatnika brinemo uvijek za to da trenutna znanja o proizvodima i tehnici budu dostupna, u praksi mogu biti primijenjena, tako da servis pouzdano djeluje.

Tražite Weishaupt ugovornog partnera u Vašoj blizini?

Ovdje možete naći Vašeg Weishaupt stručnjaka
Potražite

Želite osobno savjetovanje sa Weisahupt stručnjacima?