kroatien hr Tisak Tisak za širu javnost 2020 Weishaupt grupa

Weishaupt grupa

Weishaupt-grupa se ubraja sa preko 3.700 zaposlenika u vodeće poduzeće za plamenike, kondenzacijsku tehniku , dizalice topline, solare i automatizaciju u zgradarstvu.

Tisak za širu javnost

2020-01-02

Weishaupt grupa

Weishaupt-grupa se ubraja sa preko 3.700 zaposlenika u vodeće poduzeće za plamenike, kondenzacijsku tehniku , dizalice topline, solare i automatizaciju u zgradarstvu.

Središnja jedinica je Max Weishaupt GmbH u Schwendi-ju sa vlastitim tvorničkim institutom za  istraživanje i razvoj.
Godine 1932 osnovano poduzeće, je od 2009 organizirano kao holding: Tri društva su pod zajedničkim krovom postavljena, da djeluju na polju energetske tehnike, tehnike pridobivanja energije i upravljanja energijom
 
Energetska tehnika: Weishaupt nudi široku paletu proizvoda sa plamenicima kao i kompletnim sustavima grijanja kondenzacijske tehnike na plin i ulje, do solarnih sustava  i dizalica topline, za korištenje regenerativne energije  
 
Pridobivanje energije: BauGrund Süd je od 2009 jedan dio  Weishaupt grupe i izvodi bušenja plitke geotermije i dubokih bušenja za instaliranje dizalica topline. Sa iskustvom od približno preko  2 milijuna  metara bušotina i oko  30 visoko profesionalnih  ekipa za bušenje je BauGrund Süd jedno od vodećih  poduzeća  za korištenje plitke geotermije u Evropi. Ovdje se ubraja područje podzemnih ispitivanja.
 
Upravljanje energijom: Neuberger Gebäudeautomation pripada od  1995 Weishaupt grupi i isporučuje inteligentne sustave upravljanja u zgradarstvu. To omogućavaju učinkovita rješenja i uštedu troškova vezano uz sve tehničke sustave kao što su sustavi grijanja, klimatizacije, provjetravanja, rasvjete, zaštite od sunca  i sigurnosne sustave svih vrsta.

Tvornica u  Schwendi-ju slika iz zraka
Tvornica u Schwendi-ju slika iz zraka
Grafika za tisak (9.9 MB)

Tražite Weishaupt ugovornog partnera u Vašoj blizini?

Ovdje možete naći Vašeg Weishaupt stručnjaka
Potražite

Želite osobno savjetovanje sa Weisahupt stručnjacima?