kroatien hr Meta navigacija Izjava o zaštiti privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti

Napomene o zaštiti osobnih podataka za ugovorne partnere Weishaupt grupe

Napomene o zaštiti osobnih podataka za zaposlenike i kandidate

Izjava tvrtke Weishaupt d.o.o. Zagreb o zaštiti osobnih podataka

Drago nam je što ste posjetili naše internetske stranice te Vam se zahvaljujemo na Vašem zanimanju za našu tvrtku i naše proizvode. Zaštita Vaše privatne sfere kod korištenja naših mrežnih stranica za nas je iznimno važna. Stoga Vas molimo da se upoznate s niže navedenim informacijama.

1 Koje podatke obrađujemo, koliko dugo i u koju svrhu

1.1 Informativno korištenje internetskih stranica

Opseg obrade.
Kod čisto informativnog korištenja naše mrežne stranice, dakle kada nam informacije ne ustupate na drugi način, već samo pozivate i čitate sadržaje, mi prikupljamo samo one osobne podatke koje Vaš preglednik šalje našem poslužitelju. Kada otvorite našu internetsku stranicu, to su sljedeći podaci: IP-adresa, datum i vrijeme otvaranja, razlika vremenske zone u odnosu na Greenwich Mean Time (GMT), sadržaj zahtjeva (konkretna stranica), status pristupa/HTTP-šifra statusa, dotična prenesena količina podataka, mrežna stranica s koje je upućen zahtjev, preglednik, operativni sustav i njegova površina, jezik i verzija softvera preglednika.

Svrha i pravna osnova.
Obrada služi u svrhu tehničkog omogućavanja pozivanja internetske stranice te osiguranja stabilnosti i sigurnosti. Pravna osnova obrade je očuvanje naših opravdanih interesa. U upravo navedene svrhe također se ubraja i naš opravdani interes za obradu podataka.

Trajanje pohrane.
Podaci se brišu čim oni više nisu potrebni za postizanje svrhe njihovog prikupljanja. U slučaju obrade podataka u svrhu davanja web stranice na raspolaganje to je slučaj ako je dotična sesija završena. IP-adrese pohranjujemo na sedam dana, kako bi mogli istražiti zloporabu.

1.2 Preuzimanje materijala (priručnici, informativne brošure itd.)

Želite li s naše mrežne stranice preuzeti priručnike, informativne brošure ili druge sadržaje, tada odgovarajuće vrijedi točka 1.1.

1.3 Stupanje u kontakt / naručivanje informativnog materijala

Opseg obrade.
Na svojim internetskim stranicama Vam nudimo obrasce putem kojih možete elektroničkim putem stupiti s nama u kontakt, naručiti informativni materijal ili zatražiti besplatne savjete. U tom slučaju nama će biti poslani podaci uneseni u masku za unos, te će oni biti obrađeni. Ovdje se radi o sljedećim podacima: tvrtka, naslov, ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj, mjesto, e-mail adresa, pozivni broj, telefonski broj, informacija o tome koja toplinska tehnika Vas zanima, kao i polje u koje možete unijeti komentare. Kod upita za savjet ćete umjesto interesa za toplinsku tehniku biti upitani za serijski broj svog Weishaupt sustava i predmet upita. Pri tome sljedeća polja moraju biti obavezno popunjena: prezime/ime, ulica/poštanski broj/mjesto, e-mail adresa. Ako se informacija šalje putem kontaktnog obrasca, tada će biti obrađeni i drugi podaci sukladno točki 1.1. Putem navedene e-mail adrese svakako možete s nama komunicirati. U tom slučaju će se obrađivati osobni podaci koji su dostavljeni putem e-maila. Pristup Vašim podacima imaju samo nadležni referenti unutar Weishaupt grupe i njezini zastupnici (ugovorni distributeri).

Svrha i pravna osnova.
Podaci će se obrađivati isključivo u svrhu omogućavanja obrade Vašeg upita unutar Weishaupt grupe i od strane njezinih zastupnika (ugovornih distributera). Podaci koji su nam prenijeti obrađuju se na osnovi našeg opravdanog interesa. U upravo navedenu svrhu također se ubraja i naš opravdani interes za obradu podataka.

Trajanje pohrane.
Podaci navedeni u ovoj točki se brišu čim oni više nisu potrebni za postizanje svrhe njihovog prikupljanja. To je slučaj kada je određeni postupak završen. Postupak je završen kada je Vaš predmet riješen, npr. odgovaranjem na Vaša pitanja.

1.4 Kolačići (cookies)

Opseg obrade. Naša web stranica koristi isključivo tehnički neophodne kolačiće (engl. cookies). Kolačići su tekstualne datoteke koje internetski preglednik pohranjuje na Vaše računalo. Ti kolačići sadrže redoslijed znamenki koji omogućuje jednoznačnu identifikaciju Vašeg preglednika kod ponovnog pozivanja web stranice. Neki elementi naše internetske stranice zahtijevaju mogućnost identifikacije preglednika također i nakon promjene stranice. Primjerice, prije nego Vi preuzmete određene sadržaje iz naših baza podataka, mi moramo moći registrirati jeste li se složili s našim uvjetima korištenja. U kolačićima se pri tome pohranjuju i prosljeđuju sljedeći podaci: postavka jezika, prihvaćanje uvjeta korištenja.

Svrha i pravna osnova. Kolačiće koristimo kako bi Vam omogućili korištenje određenih funkcija naše web stranice. Budući da se radi o tehnički neophodnim kolačićima, kolačići se stavljaju na temelju našeg opravdanog interesa. Naš opravdani interes je također u ovdje opisanoj svrsi.

Trajanje pohrane. Kolačići se pohranjuju na Vaše računalo. O trajanju pohrane možete saznati u pregledu u postavkama kolačića svog preglednika. Promjenom postavki u svom pregledniku možete zabraniti ili ograničiti prijenos kolačića. Već pohranjene kolačiće moguće je bilo kada izbrisati. To je također moguće i automatski, npr. kada zatvorite svoj preglednik. Ako deaktivirate kolačiće za našu web stranicu, može se dogoditi da više neće biti moguće u potpunosti koristiti sve funkcije web stranice.
 
2 Prava dotičnih osoba

Jamčimo Vam u punom opsegu Vaša prava kao dotične osobe. U nastavku dajemo kratko objašnjenje koja su to prava:

2.1 Protivljenje promidžbi

Uvijek imate pravo izraziti svoje protivljenje korištenju Vaših podataka u promidžbene svrhe s učinkom za budućnost.

2.2 Opoziv suglasnosti

Suglasnost koju ste nam dali za obradu osobnih podataka također možete u bilo koje doba opozvati s učinkom za ubuduće.

2.3 Ostala prava

Kada mi obrađujemo osobne podatke o Vama, tada Vi uz odgovarajuće zakonske preduvjete u pogledu Vaših osobnih podataka imate pravo na

• informaciju, korekciju ili brisanje, kao i na
• ograničenje obrade, protivljenje obradi i na prenosivost podataka.

Osim toga, imate pravo nadzornoj službi za zaštitu podataka podnijeti žalbu u vezi s obradom Vaših osobnih podataka s naše strane, na primjer nadzornoj službi koja je za nas nadležna.

3 Sigurnost

U slučajevima kada nam šaljete svoje osobne podatke pružamo Vam mogućnost kodiranog prijenosa informacija. Takvo kodiranje štiti povjerljivost razmjene podataka između Vas i našeg web poslužitelja, te pomaže u prevencije zloporabe podataka, npr. putem prisluškivanja. Kao tehniku kodiranja koristimo TLS (Transport Layer Security). Tu se radi o priznatoj i vrlo rasprostranjenoj tehnici.

4 Kontakt

Odgovorna osoba u smislu Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka je:

WEISHAUPT-ZAGREB
plamenici i sustavi grijanja d.o.o
Dragutina Golika 61
10000 Zagreb

Telefon:3851 3655 073
Telefax:3851 36 55 075
E-mail: info@weishaupt.hr
Internet: www.weishaupt.hrImate li posebnih pitanja na temu zaštite osobnih podataka, molimo Vas da ih pošaljete našem ovlašteniku za zaštitu osobnih podataka:
e-mail: datenschutzbeauftragter@weishaupt.de
Vaše upite ćemo odmah obraditi i obavijestiti Vas o tome koje smo mjere poduzeli.

Tražite Weishaupt ugovornog partnera u Vašoj blizini?

Ovdje možete naći Vašeg Weishaupt stručnjaka
Potražite

Želite osobno savjetovanje sa Weisahupt stručnjacima?