Please select a page template in page properties.

Stručna informacija „Zaštita od legionela s dizalicama topline“

Za sve specijalizirane obrtnike i projektante koji svoje krajnje kupce žele informirati o zaštiti od legionela u vezi s dizalicama topline, Weishaupt kao stručnjak za sustave grijanja donosi zanimljive stručne informacije na 16 stranica.

Higijenu kod instalacija pitke vode i sustava grijanja reguliraju norma DIN EN 1988-200 i DVGW radni list W 551. U ovim je regulativama težište na zaštiti od legionela. Pri tome se razlikuju velika i mala postrojenja.

U stručnim informacijama tvrtke Weishaupt opisani su različiti zahtjevi kod malih i kod velikih postrojenja. Tablica daje pregled pet tehničkih rješenja za različite profile zahtjeva u pogledu topline grijanja i potrošnje tople vode. Ona su analizirana s obzirom na svoju prikladnost, kao i očekivane pogonske i investicijske troškove. Zatim je svako od pet tehničkih rješenja detaljno opisano i potkrijepljeno primjerima iz prakse, kao i oglednim shemama postrojenja.

Stručne informacije pod naslovom „Zaštita od legionela s Weishaupt dizalicama topline“ dostupne su online u PDF formatu na Weishaupt portalu za partnere. Tiskanu brošuru također je moguće naručiti izravno u tvrtki Max Weishaupt GmbH, 88475 Schwendi, info@weishaupt.de, odnosno u jednoj od 28 Weishaupt podružnica u Njemačkoj.

Up