kroatien hr Meta navigacija Izjava o zaštiti privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti

PAŽNJA!

Slijedeći tekst je prijevod za bolje razumijevanje.  U slučaju  zakonskih nesporazuma pozivati se na originalan tekst na njemačkom jeziku!

Izjava o zaštiti privatnosti

Drago nam je da ste posjetili našu stranicu i hvala vam  na Vašem zanimanju za našu tvrtku i naše proizvode. Zaštita vaše privatnosti prilikom korištenja naših web stranice je važna za nas. Zbog toga vas molimo da slijedeće informacije primite na znanje:

1. Područje primjene

Ova izjava o privatnosti vrijedi u nadopuni svih općih uvjeta poslovanja i korištenja od Max Weishaupt GmbH. Kod toga, ova pravila o privatnosti se odnose samo na naše web stranice. Ako ste usmjereni putem linkova na našim stranicama na druge stranice, molimo informirajte se tamo o postupanju s vašim podacima.

2. Sigurnost prijenosa

Napominjemo da je prijenos podataka preko Interneta (npr. kada komuniciramo putem e-maila) mogu postojati sigurnosni propusti. Potpuna zaštita podataka neovlaštenog pristupa od strane trećih osoba nije moguća.

3. Neželjeno oglašavanje i spam poruke

Korištenje, u okviru Impresum obaveza, objavljeno od trećih osoba za prijenos neželjene reklame i informativnog materijala izričito je isključena. Kao operatori stranice zadržavamo pravo na pravne radnje u slučaju nepoželjnih slanja reklama i spam e-mailova.

4. Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka

Korištenje naše web stranice obično je moguće bez davanja osobnih podataka. Skup svih osobnih podataka (kao što su ime, adresa, e-mail adresa, broj telefona, bankovnih računa) koji su prikupljeni, a ovo koliko je to moguće, na dobrovoljnoj bazi, na pr. kroz  narudžbe, prijave ili zahtjeve za informacijama. Ovi podaci neće biti dostavljani trećim osobama ili na drugi način prenošeni, osim prijenosa potrebnih podataka  i komunikacija u svrha ugovaranja i podataka za narudžbu dobavljačima. Možda ćemo koristiti, obraditi i pohraniti pojedine podatke po pitanju odgovarajućih ugovornih odnosa, u mjeri potrebnoj za izvršenje i dovršenost ugovora i dokle god smo zakonom dužni čuvati te podatke.

5. Prava kupca (korisnika)

Imate pravo na besplatne informacije o svojim pohranjenim podacima i pravo ispravka, blokiranja ili brisanja tih podataka, kao i Vaše povlačenje pristanka. Odgovarajuću izjavu, kao i pitanja o prikupljanju, obradi i korištenju osobnih podataka možete dostaviti na  e-mail info@weishaupt.de ili faksom ili poštom na dolje navedenu kontakt adresu.

6. Kolačići  (Cookies)  

Za praktično korištenje naše Internet prisutnosti rabe se web kolačići. Kolačić je mala tekstualna datoteka, na primjer, početak i kraj posjeta, IP adresa, datum / vrijeme, koje prenosi preglednik User Agent String koja tijekom posjeta stranice, razdoblja razmjene podataka i pretraživanja može biti spremljena. Ovi kolačići se u osnovi uvijek brišu nakon zatvaranja preglednika. Kako bismo Vam omogućili bolji pristup našim stranicama, mi također koristimo i dugoročne kolačiće, koji ostaju na Vašem računalu i prepoznaju Vaš sljedeći posjet ovim stranicama.

Čuvanje kolačića, možete spriječiti tako da  odaberete „Cookies blockieren“ (blok kolačića) u postavkama preglednika. Međutim, to može imati za posljedicu umanjenje vrijednosti naše ponude.

7. Piwik web analytics za pruženu uslugu  (Piwik Webanalysedienst)

Naša web stranica koristi Piwik, to je usluga web analytics za statističku analizu pristupa posjetitelja. Piwik koristi kolačiće, koje su pohranjeni na vašem računalu, kako bi s naše strane omogućio analizu korištenje naše web stranice. U tu svrhu, korištenje informacija generirane od strane kolačića (uključujući vašu skraćenu IP adresu) prenosi na naš server i pohranjeni u svrhu analize korištenja, što se kod nas koristi za optimizaciju web stranica. Vaša IP adresa će biti odmah anonimna u procesu, tako da možete ostati anonimni korisnik za nas. Informacije generirane od strane kolačića o vašem korištenju ove web stranice neće biti dane na uvid trećim osobama. Možete odbiti uporabu kolačiće odabirom odgovarajuće postavke na vašem pregledniku, međutim, moguće je da u tom slučaju možda nećete biti u mogućnosti koristiti sve osobine ove web stranice.

Ako se ne slažete s pohranom i analizom tih podataka iz vašeg posjeta, onda možete uskratiti skladištenje i korišćnje u bilo kojem trenutku klikom u nastavku. U tom slučaju, tzv. Opt-out kolačić će biti spremljen u vašem pregledniku, s posljedicom da Piwik ne zahvaća nikakve podatke pristupa. Pažnja: Ako izbrišete svoje kolačiće, to ima za posljedicu da su opt-out kolačići izbrisani, te po potrebi moraju biti od Vas ponovno aktivirani.

 

Max Weishaupt GmbH

Max-Weishaupt-Straße 14
88477 Schwendi
Deutschland

Telefon: +49 7353 83-0
Telefax: +49 7353 83-358
E-Mail: info@weishaupt.de
Internet: www.weishaupt.de

Uprava: Dipl.-Ing. Siegfried Weishaupt, Dipl.-Wi.-Ing. Thomas Weishaupt, Dr. Karl-Heinz Romer

Tražite Weishaupt ugovornog partnera u Vašoj blizini?

Ovdje možete naći Vašeg Weishaupt stručnjaka
Potražite

Želite osobno savjetovanje sa Weisahupt stručnjacima?